Hangos-térkép nyitólap

Kistérségi Közigazgatási, Kulturális és Gazdasági Szolgáltató Központ

 

2. emelet

Az emeleten körfolyosó indul, gangos, szögletes U alakú. Az épület külseje felé fal van, különböző helyiségekkel, az épület belseje felé pedig nyitott, itt az aula található.
Innen korlát indul, széles fa párkánnyal, és széles vöröstéglás, szögletes oszlopokkal megszakítva. Minden iroda bejáratához vezetővonal fut. Az ajtók sötétbarna színűek, süllyesztettek. Az ajtók felett vékony sávban tejüveg ablak van, efelett már nincsenek elhelyezve sorszámkijelzők.
A lépcsőtől balra található a lift, melynek ajtaja az irodák ajtajával megegyező színű.
A lifttől balra korlát után sarokhoz érünk, majd a korlát hegyesszögben fordul. Innen közlekedő indul.
A közlekedő a térrel párhuzamosan fut. Bal oldalán a lépcső a 3. emeletre indul, majd nyitott teret észlelünk az aula felé, ahol végig korlát húzódik.
A korlátot itt is oszlopok szakítják meg, ahonnan már a tetőtér tartópillérei indulnak.
Jobb oldalon, a következő helyiségek mellett haladunk el, a lifttől távolodva: 205. Adócsoport, 204. Jogi és szervezési osztály, 203. Pénzügyi osztályvezető, 202. Pénztár, pénzügyi titkárság, 201. Pénzügy, majd a közlekedő végén: Pénzügyi raktár.

A lépcsőn felérve széles, téglalap alakú előtérbe jutunk.
A bal oldali fal mentén raktárat találunk. A balos, lépcsőtől távolabbi sarokban pedig, egy félig üveges ajtót, amely a teraszra vezet.
A lépcsővel szemközti falon, az erkélytől jobbra indulva, a következő helyiségek követik egymást: 206. Teakonyha, 207. Vállalkozói iroda kabinet (lépcsőtől és lifttől 11 órára), 208. Építési hatóság (lépcsőtől és lifttől 1 óra irányába).
Az előtér jobb oldali fala mentén folyosó indul. A folyosóbejárat bal oldalán falat követhetünk, melyen a 209. számú Galéria ajtaja nyílik. Ez utóbbi ajtó nem az aula, hanem az előtér felé néz.
A folyosón továbbhaladva, a folyosó jobb oldalán korlát indul. A közlekedő nyitott az aula felé, oszlopokkal megszakítva. Néhány lépés után megint szűkül a tér, és a leszűkülés kezdeténél, a folyosó bal oldalán a 210. számú ajtó, a Galéria ajtaja mellé érkezünk, amely szintén nem az aula felé néz.
A folyosó végén lévő ajtó két irodához is továbbvezet: a 211. Kabinet vezetői irodához és a 212. Kabinet titkársághoz.
A folyosó jobbra fordul. Jobb oldalán az aula felé néző nyitott részt észlelünk, amelyet végig korlát kísér.
Bal oldalán, a Kabinet titkárságától távolodva, sorrendben a következő helyiségek követik egymást: Gépészet, 213. Kabinet, 214. Civil szervezetek irodája.
Ezt követően a folyosó hasonló szerkezetű, mint a földszinten és az 1. emeleten.
Később, a jobb oldalon fal indul, zárul a tér, és kis folyosó kezdődik. A folyosó jobb oldalán, a sarokban női mosdót találunk, illetve a folyosó végén keskeny, padlótól induló ablak, bal oldalán pedig, egy másik folyosó nyílik balra.
A folyosóra befordulva, jobb oldalon fal húzódik, bal oldalán a következő helyiségek követik egymást: akadálymentesített mosdó, majd egy beugróban személyzeti mosdó. A folyosó végén, a folyosót lezáró falon a férfi mosdó kapott helyet.